Tietoa meistä

Uudenmaan Kokoomusnaiset on Uudenmaan vaalipiirin alueella toimiva Kokoomuksen Naisten Liiton piirijärjestö, joka on perustettu jo 25.3.1948. Edustamme pitkäikäistä ja vahvaa perinnettä ja kokemusta sekä uutta sekä kehittyvää toimintaa.

Uudenmaan Kokoomusnaisiin kuuluu neljä paikallisyhdistystä; Auroran, Tapiolan, Keski-Uudenmaan ja Vantaan Kokoomusnaiset. Piirijärjestömme kattaa koko Uudenmaan alueen Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan. Jäsenemme ovat myös samalla Uudenmaan Kokoomuksen ja Kokoomuksen Naisten Liiton jäseniä. 

Meille voit liittyä jäseneksi valitsemalla mieleisesi paikallisyhdistyksen, naapurikuntasi yhdistykseen tai suoraan piirin jäseneksi, mikäli omalla paikkakunnalla ei ole Kokoomusnaisten yhdistystä. Tai oletko kenties kiinnostunut perustamaan paikkakunnallesi uuden naisten yhdistyksen? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä - autamme perustamisessa mielellämme.

Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta, yrityskäyntejä, yhteistyötä eri naisyhdistysten kanssa sekä yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eväitä poliittiseen osallistumiseen, vaikuttamiseen ja arkeen eri-ikäisten tekevien naisten osaamisesta ja viisaudesta.

Kaikki naiset ovat tervetulleita! Lähde sinäkin mukaan vaikuttamaan!


Uudenmaan Kokoomusnaiset ry hallitus 2023

Sari Vilén, puheenjohtaja 0500405818 sari.vilen6(a)gmail.com
Katja Kosonen varapuheenjohtaja 0400858230 katja.eveliina.kosonen (a)gmail.com
Piri Punamäki, taloudenhoitaja 0505612658 piri(a)punamaki.net

Jäsenet:

Auroran Kokoomusnaiset
Katja Häkkinen & Taryne Kalima, varajäsenet Gabriella Fodor

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset
 Nina Salmela & Eija Väinämö, varajäsenet Peppi Vilén & Mervi Rouvinen 

Tapiolan Kokoomusnaiset
Elena Aaltonen & Kristiina Tikkala, varajäsenet Ritva Aalto & Anna Sedbom

Vantaan Kokoomusnaiset
Taruanne Lindevall & Taria Mäkelä, varajäsenet Marjo Koistinen & Sina Nordman